Fungerer også godt som klatrestativ. (foto: brentford, twitter)

Selv om Jürgen Klopp leder klubben med Champions League -og Premier League-trofeer fra de siste årene trygt forvart i skapet på Anfield, har ikke manageren glemt hvor han kommer fra. Brentford bringer gode minner tilbake.

For det begynte i Mainz 05 ved tusenårsskiftet. Arbeidsforholdende var som fra en helt annen verden sammenlignet med den hos Dortmund og Liverpool. Ressursene var sterkt begrenset, noe som måtte kompenseres med kreativitet. Jürgen Klopp kjenner seg igjen i det som skjer hos Brentford.

Les: Real Madrids tremålsscorer har fått beskjeden som løser alt

-Det minner meg om tiden jeg trente Mainz. Vi hadde ingen penger, så vi var nødt til å være kreative på overgangsmarkedet. De (Brentford) viser at det stadig er mulig, begynner Klopp på pressekonferansen før lørdagens kamp mot Brentford.

Viser at det er mulig med kreativitet på overgangsmarkedet. Den var også til deg, Ajer.

Før han roser danske Thomas Frank for typen han er og jobben han gjør med klubben.

-Jeg så pressekonferansen med Thomas Frank, og det var en av de mest underholdne jeg har sett de siste årene. De har en mulighet til å vinne mot oss. Ikke bare fordi det er fotball, men på grunn av fotballen de spiller. De er et utrolig godt sammensatt lag i deres 3-5-2, kommer det fra Klopp.

Brentford har imponert. (foto: liverpool, twitter)

Utrolig godt sammensatt lag. Den var også til deg, Ajer. Mester Klopp applauderer.

Les: Fabio Cannavaro fikk det plutselig travelt med å forlate Kina