Neco Williams

20 år gamle Neco Williams som er født i Wrexham som er en liten industriby i det nordlige Wales, regnes som en ekte Liverpoolgutt i og med han flyttet til byen før han kunne lese og skrive og fikk sin første kamp i Liverpool drakt for 13 år siden.

Den meget talentfulle høyrebacken har allerede et dusin landskamper for Wales og er spådd en strålende karriere. – Denne sesongen har det blitt 14 kamper for Liverpool i alle turneringer, det ville sikkert blitt flere, men Neco Williams store forbilde og mentor Trent Alexander-Arnold er rimelig selvskreven på høyreback-plassen.

Les: Aston Villa nær rekordavtale – Vinner dragkampen mot Arsenal

Liverpool ønsker definitivt ikke Neco Williams skal dra videre, de har for ikke så lenge siden forlenget kontrakten frem til sommeren 2025, men de skjønner han ikke kan operere i skyggen til Trent Alexander-Arnold så mye lenger.

Både Burnley og Norwich i følge Teamtalk har allerede vært frempå med bud, de vet det er store sjanser for at prisen går opp hvis Neco Williams gjør en god figur for Wales i EM som begynner om noen få dager. Første kamp for Wales er mot Sveits lørdag 12 juni.

Det er ikke bare Burnley og Norwich som er på ballen ovenfor Williams, så langt har vi registrert interesse fra Leeds United, West Ham, Southampton og Manchester City.

Trent Alexander-Arnold mister for øvrig sommerens europamesterskap etter skaden han pådro seg i treningskampen mot Østerrike onsdag.

Les: 710 grunner Steven Gerrard ikke overtar Everton