Gareth Bale. (foto: real, twitter)

Gareth Bale scoret to mål og reddet et poeng for Real Madrid i en meget tett kamp mot Villarreal og ble deretter sendt av banen i siste minutt.

Gareth Bale er en ypperlig fotballspiller og det kommer ikke til å være en eneste kamp denne høsten hvor ikke konflikten mellom han og manager Zinedine Zidane kommenteres. – I går kveld var det Gareth Bale som for en gang skyld stilte fra start som sørget for begge målene til Real Madrid i 2 – 2 oppgjøret mot Villarreal. På slutten av kampen ble han trolig litt for ivrig for å avgjøre kampen og pådro seg i løpet av noen få minutter to gule kort og med sendt ut av banen 47 sekunder før dommeren blåste i fløyta i det 94 minutt.

Les: Går til krig mot Inter Milan og ber om godt vær samtidig

På et merkelig vis var manager Zinedine Zidane rasende og fornøyd på samme tid, noe som mange har fått med seg og delt i sosiale medier.

Bale scoret sitt første ligamål siden midten av mars etter å ha tappet ballen inn fra kloss hold i første omgang. Han nettet deretter i det 86. minutt etter å ha funnet det nederste hjørnet med en perfekt justert venstrefot.

Var dette siste kamp for Real Madrid avsluttet ihvertfall Gareth Bale med stil

Der er fortsatt noen timer igjen av overgangsvinduet, selvom det virker som om han blir så har historien Gareth Bale og Real Madrid hatt så mange overraskende vendinger at ingen tør å spå hva som skjer de enste timene.
La Liga ser ikke ut som den pleier etter tre runder hvor både Barcelona og Real Madrid befinner seg nedover på tabellen, mens den evige treer Atlético Madrid regjerer toppen alene med full pott.

Real Madrids brasilianske stjerne Casemiro er langt fra fornøyd og sier ifølge AS.

«Vi mangler alt, både for å score og for å bli bedre defensivt. Dette er et team. Hvis vi forsvarer, forsvarer hver mann, og hvis vi angriper, gjør vi alle. Det er lagånden»

«Vi hadde kontroll og hadde sjanser. Jeg synes vi spilte bra, men når du har på deg denne trøya må du alltid vinne».

Real Madrid er for tiden rangert som femteplass i La Liga etter én seier og to uavgjorte. Villarreal har to uavgjorte og et tap på en 16.plass.

Villarreal – Real Madrid 2-2
La Liga
12′ 1-0 Gerard Moreno
45′ 1-1 Gareth Bale
74′ 2-1 Moi Gomez
86′ 2-2 Gareth Bale