Går til krig mot Inter Milan og ber om godt vær samtidig

503
Må innrømme det ville være vanskelig å si nei.

I konflikten mellom Mauro Icardi og Inter Milan er det lett å velge side, for oss, men definitivt ikke for Mauro Icardi som må velge mellom sex og lojalitet til klubben han jobber for. – Hjemme er det kona som bestemmer, for ikke bare er hun agent, men hun styrer hva som skjer på soverommet også hvis den tidligere Inter kapteinen skal få seg noe må han gjøre som hun sier.

Det snodige er at før at dette kaoset om en overgang, som kona har satt igang, hadde Mauro Ivardi det som plommen i egget. – Han var kaptein, spilte akkurat så mange kamper som han ville og nøt respekt både i og utenfor klubben.

Les: ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere Manchester United-spiller

What comes around goes around

Nå går Mauro Icardis advokat til søksmål mot Inter Milan og understreker at den ikke handler om penger, det vet vi, det handler om sex.  Siden kan giftet seg og overlot ansvaret for businessen til Wanda Nara, tv personlighet med store pupper, sportsagent, «showgirl» og modell fra Argentina.

Michael Breines Oredam: Wanda Nara, fotballens svar på Yoko Ono

Etter en vanvittig Neymar lignende oppførsel tidligere i år for å tvinge igjennom en overgang tok Inter Milan fra Mauro Icardi fratatt kapteinen og plassen i startleveren.

Inter Milan hentet Romelu Lukaku og da han Icardi sitt tidligere nummer (9) og for å være greie midlertidig inntil en overgang skulle gå iorden fikset et nytt nummer.

Les: En stjerne er født, tidenes yngste målscorer noensinne for Barcelona

Inter Milan jobbet som «dyr» for å overtale andre klubber til å ta trøbbelmakeren og klarte å overtale Napoli som har høyere takhøyde enn de fleste, men det var ikke godt nok for Wanda Nara som nektet en overgang. – Dermed ble det utestengelse fra treningskamper og taktisk trening.

Corriere dello Sport brakte lørdag et dokument som angivelig viste en sak fra Icardi-leiren mot Inter Milan med et krav på 15 millioner kroner. I dokumentet sent til klubben kreves det ikke at kontrakten skal oppheves, men at han skal tas i nåde.

«Han burde bli behandlet som alle de andre Inter-spillerne. Vi har bedt om dette i et dokument sendt til klubben. Nå må det avgjøres om Inter vil akseptere kravene våre, eller om de kan fortsette som nå.»

I forhold til kravet på 15 millioner kroner. Det er obligatorisk i saken når vi fører sak for diskriminering. Det er ikke min beslutning og heller ikke spillerens beslutning, sier Giuseppe Di Carlo til Corriere dello Sport, og legger til:

«Icardi gjør ikke dette for pengene. Han er bare interessert i å være en betydelig del av Inter sitt prosjekt. Han har ikke spilt testkamp på to måneder, så han er ikke en del av prosjektet».

Med alt som har skjedd i år er det lett å glemme for fantastisk god Mauro Icardi faktisk er, her er noe som kan friske opp hukommelsen.

Les på Popidol: Black Panther 2 har fått navn, dato, regissør og skurk

Advokaten understreker at saken blir henlagt hvis Icardi bytter klubb før overgangsfristen mandag kveld. Ellers vil saken sannsynligvis ta minst to til tre måneder, anslår han.