Nøyer seg ikke med å komme tilbake til nivået han holdt på topp.

Alli var Tottenhams stolt sønn, med trykk på var. Som 25-åring er den tidligere Tottenham-stjerna på ferie mens resten av løvene styrer mot EM-tittel på Wembley.

Fattige 617 spilleminutter i Premier League forrige sesong, fordelt på 19 kamper og ute av den engelske landslagstroppen – i det som skal være hans prime.

Les: Fullstendig snuoperasjon: Cristiano Ronaldo forlenger

Nok til å knekke en tidligere Golden Boy? Ikke Alli.

Når Nuno Santo samler troppen i løpet av juli er Alli klar, klarere enn noen gang tidligere.

-Jeg ønsker å gjøre denne sesongen til den beste jeg noensinne har hatt. Mange sier at jeg er nødt til å finne formen jeg var i for et par år siden. Men for meg er det ikke det jeg skal nå. Jeg vil nå høyere enn det og nå mitt fulle potensiale, sier Alli til Goal.

Jeg vil nå høyere.

Og 25-åringen har lagt inn jobben for å gå fra ord til handling.

-Jeg har trent mye på de fleste dagene i ferien min. Jeg følte ikke at jeg hadde bruk for mye hvile, så det har bare vært trening hele veien gjennom. Alle leter etter de ekstra prosentene, så man er nødt til å følge med. Jeg har det virkelig bra, og det er det beste jeg har følt meg på lang tid, avslutter Alli.

Les på Tysk fotball: Dortmund bruker både gulrot og pisk på Julian Brandt

Tiden er over for at Alli lever på gamle prestasjoner og surmuler over manglende spilletid. Spilleren tar nå selv ansvaret, og legger inn de nødvendige ekstra milene for å lykkes.

Med Nuno Santo ved tømmene har vi også troen på at midtbanespilleren kan nå noe større. Vi heier på Alli!

Les: Opprør hos Lyon etter Depay-exit