What´s next, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Tottenhams styreleder Daniel Levy spiller et høyt spill om vanvittig mye penger om dagen, penger som klubben etter bygging av stadion og Corona er svært avhengige av. – Midt i det hele gullkalven Harry Kane som har gått fra å være irritert til å bli fly forbanna på noen få uker.


Daily Mail og Daily Telegraph melder begge i dag at Harry Kane er rasende på klubbens styreleder Daniel Levy. Grunnen? Angriperen mener at Levy har brutt en muntlig avtale om å å la han gå. – Dessuten har klubben kommunisert dårlig om hans forlengede ferie – Da Kane ikke var å se på treningsfeltet var det mange fans som reagerte og ble negative ovenfor sin største stjerne.

Les: Det beste Brann kan gjøre nå er å flytte fra Bergen

Det var med andre ord ikke streik, men ferie!.

Det siste tilbudet fra Manchester City, som sies å ha vært 125 millioner pund, ble avslått av Spurs – som sies å kreve 160 millioner pund. Manchester City som i praksis har bestemt seg for at de vil ha Harry Kane, nesten koste hva det koste vil jobber med et nytt bud.

Daily Mail opplyser også at Kane ikke forventes å fly til Portugal for en kamp i Europa Conference League -kvalifiseringen mot Pacos de Ferreira. – Men at han skal være klar for søndagens Premier League kamp mot Wolverhampton.

OPPDATERT: Bekreftet: Harry Kane blir hos Tottenham!

Les: Italiensk media: En snedig plan er lagt for å forene Messi og Ronaldo