Hey bro.

Cristiano Ronaldo lever for (kan det virke som) å stå i midten av oppmerksomheten. Forrige sesong leverte CR7 scoringene i Serie A, men en tittelutløsnende faktor klarte portugiseren ikke å være for Juventus. Så mens de store gutta kjempet om Champions League-trofeet og Serie A-tittelen, forsvant Ronaldo inn i skyggeland.

Det var varslet fra italiensk media at Ronaldo og Juventus gikk mot brudd av arbeidsforholdet nå i sommer, men etter at Lionel Messi tiltrakk seg all oppmerksomhet på overgangsmarkedet har det vært stille rundt Ronaldo.

Les: Roma har hostet opp 400 millioner for Champions League-mester

Angel Di Maria har spilt noen år med Ronaldo hos Real, og er ikke i tvil om at portugiseren «hadde drept» for muligheten til å spille på det ekstremt stjernespekkede laget Pochettino nå disponerer (les: Ronaldo mørkegrønn av misunnelse).

Ifølge italienske Calciomercato har ikke PSG gitt opp med å forene Messi og Ronaldo. Den italienske avisen hevder giganten har en plan på tegnebrettet for neste sommer, da Ronaldo kan spasere ut fra Torino som free agent.

Nekter Kylian Mbappé å signere, og stikker til Real på free transfer etter 2021-/22-sesongen, skal Ronaldo være mannen som får PSG-supporterne til å glemme franskmannen.

Les på Engelske klubber: Solskjær avslutter all diskusjon om Jesse Lingard

Tar Ronaldo flyet til Paris neste sommer, får PSG også muligheten til å blidgjøre Juventus – og kreve en solid dose euro – ved å sende spilleren Torino-klubben har traktet etter så lenge, Mauro Icardi.

Her kan argentineren sammen med Paulo Dybala utgjøre en ny eksplosiv duo for Allegri. Dette lukter vinn-vinn-vinn-vinn situasjon, og høres ikke lenger urealistisk ut. At PSG snor seg rundt systemet og klarer å finansiere Ronaldos lønnsutgift på noen hundre millioner kroner, det har denne sommeren vist at vi kan ta for gitt.

Kan bli tidenes største PR-stunt

Messi, Ramos, Ronaldo. Blir som at U2, A-ha og Rolling Stones skulle stille seg opp sammen på scenen hver eneste uke og jamme.

Les: Bekreftet: Chelsea har solgt 1 senterforward og nesten Michy Batshuayi