Beckham frister Barcelona stjerne med fint vær, høye lønninger og behagelig tempo

David Beckham. (foto: beckham, twitter)

Det er ingenting som tyder på at David Beckham når Inter Miami starter opp neste MLS sesong at det kommer til å bli en forsiktig start. Den tidligere Manchester United stjernen fikk smaken på fotball i USA da han spilte sine siste seks sesonger for LA Galaxy. 

Det han opplevde der er kjernen i det han frister nye spillere med, kort oppsummert, høye lønninger, fint vær og et mer behagelig tempo som passer litt slite fotballføtter.

Les: Alexis Sanchez hentes inn av gamletreneren?

Barcelona spiller Luis Suárez passer profilen perfekt, han er 32 år har masser av erfaring fra landslag og toppklubber flere serier.  Angrepsspilleren fra Uruguay fikk sitt absolutte gjennombrudd for Ajax og ble i 2011 hentet til Liverpool. – Barcelona hentet han etter han bet fra seg i 2014.

Inter Miami skal spille MLS fra 2020 og nå ønsker Uniteds tidligere nummer syv å hente Barcelona-spiller Luis Suarez til klubben. Beckham skal ha tilbudt en svært lukrativ fireårskontrakt til uruguayaneren, som etter rapportene skal være ønsket som klubbens talisman de første årene.

Les: ESPN: Jürgen Klopp venter med å forlenge med Liverpool

Det er katalansk radio som melder dette.

32-åringen har vunnet den spanske serien fire ganger siden han ikledde seg den blå-lilla trøyen i 2014. I 15/16-sesongen ble han toppscorer med 40 nettkjenninger.

Den samme radiokanalen som melder om interessen fra Beckham og Inter Miami legger også til at spilleren selv skal ønske å spille i Barcelona så lenge det er en mulighet.

Les på Popidol: Forbes: Jay-Z tidenes første hiphop-dollarmilliardær