Har skrevet kontrakt med Castro, håper angriperen kan komme allerede nå

/c) Bilde Aafk: En smilende Castro omkranset av sine sjefer.
Top Article ad

Det er en luke ned til Sogndal og Mjøndalen på fire poeng. Aalesund leder OBOS-Ligaen med 26 poeng etter 12 kamper. Senere i dag møter de Sandnes Ulf som har tapt fire av de fem siste kampene og har ramlet ned til en syvendeplass og er utenfor kvalifisering.

Sogndal møter HamHam og Mjøndalen møter Levanger. Skal vi tippe og det gjør vi jo innimellom så regner vi med 3 poeng til de tre øverste lagene i dag.

Aalesund er i en god steam og tiltrekker spillere, en situasjon som er helt forskjellig fra hva klubben opplevde i januarvinduet da alt så veldig mørkt ut

Kongsvinger-angriperen bytter ut rødt med oransje fra 1. januar 2019

Spiller mest sannsynlig i Eliteserien neste år.

Kontrakten med hedmarkingene går ut ved årsskiftet, men Castro (22) har allerede signert en kontrakt med AaFK fra 1. januar 2019 og ut 2021.

«Vi har dialog med Kongsvinger om å frigjøre Castro allerede til sommeren. Tiden vil vise om vi klarer å komme til enighet», sier sportslig leder i Aalesunds Fotballklubb, Bjørn Erik Melland.

Castro leverte solide 12 mål og åtte målgivende på 25 kamper i OBOS-ligaen i 2017. Han står i år med tre mål og seks målgivende på ti kamper fra start. Han har kommet inn som innbytter i ett oppgjør.

Les på F7: Neymar viser en helt ny side før VM

Den 173 centimeter høye Oslo-gutten kom til Kongsvinger før fjorårssesongen, og leverte en god sesong for laget som endte på 10. plass i OBOS-ligaen.

Manglerud-gutten har gått gradene i Vålerenga, der han var kjent for flotte mål og godt spill for VIF 2 i 2. divisjon, før A-lagsdebuten kom under Kjetil Rekdal i 2016.

– Det er en signering for framtida. Han kan bekle flere posisjoner, er offensiv og kreativ. Han har hatt en strålende utvikling siden han gikk fra Vålerenga, sier Lars Bohinen, som er svært fornøyd med å ha signert Castro.

Les: Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste