Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb

(c) Bilde: Kongsvinger: Mark Dempsey
Top Article ad

Det at Mark Dempsey ikke lykkes som hovedtrener for Start, er trolig ikke hans skyld. De nye eierne har prøvd å forme klubben i sitt bilde og det lykkes de ikke med. – Nå som Kjetil Rekdal har overtatt tror vi det kan gå bedre, rett og slett fordi han trolig ikke vil høre på eierne og gjøre det som han mener er best.

For noen dager siden kunne Kongsvinger sjef Espen Nystuen  presentere Mark Dempsey som ny hovedtrener. Engelskmannens merittliste er imponerende han har i tillegg til Start, som ble kortvarig, bakgrunn fra  Molde, Djurgården, Haugesund, Cardiff, Tromsø og Manchester United.

Les: Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng

«Vi tenkte at Mark var et for stort navn, men vi valgte allikevel å forhøre oss. Etter litt overtaling er vi stolte av å kunne presentere Mark Dempsey som KILs nye hovedtrener», fortalte KIL-sjef Espen Nystuen.

Dempsey har skrevet under på en 2,5 års avtale med KIL og begynner i jobber 12. juli.

– Det er aldri moro å miste jobben, og da tenkte jeg å ta en lang ferie fra fotball, men så ringte Espen. Jeg ble imponert over hans ideer. Jeg gleder meg til å begynne i jobben, sier KILs nye trener.

– Jeg gleder meg til å fortsette det gode arbeidet som er lagt ned her. Jobben med å snu ting rundt har vært bra. Jeg har lyst til å bidra til at KIL kan bli et Eliteserielag igjen, fortsetter Dempsey.