Pur glede. (foto: united, twitter)

Vi må innrømme at vi satt og hadde en litt dårlig følelse da Manchester United gikk til pause uten scoring på Brentford Community Stadium. Er det noe gjengen fra Old Trafford ikke hadde råd til var å avgi poeng til Brentford, etter poengpakken United delte ut til Aston Villa forrige helg. Men da United begynte å score i andre omgang, skjønte vi at Ralf Rangick hadde lært.

Cristiano Ronaldo ble sammen med Mason Greenwood byttet ut da det sto 0-2 til United. En illsint og skuffet Ronaldo ble symbolet på at Rangnick ikke ble fristet til en gjentagelse av Villa Park-bommerten. Da United scoret sitt tredje mål med Ronaldo på sidelinjen, var det en CR7 som helt tydelig ikke klarte å glede seg på vegne av laget.

Les: Tottenham har endelig truffet blink!

Rangnick hadde ikke behov for å holde diskusjonen med Ronaldo bak lukkede dører.

-Da vi scoret det tredje målet var han (Ronaldo) ikke glad, men han var tilbake fra skade. Jeg var glad for å ha ham i troppen til kampen.. Hør her, Cristiano. Du er 36 år og i fantastisk form, men når man er trener ser man det gjennom trenerens briller. Jobben min er å ta beslutninger i lagets og klubbens interesse, og jeg håper han ser det på samme måte, kommer det fra Rangnick ifølge BBC.

Før han forklarer hvorfor han tok Ronaldo av banen da det begynte å bli moro.

-Jeg fortalte ham at vi var foran 2-0 og at vi var nødt til å lære av kampen på Villa Park. Jeg var sur på meg selv at jeg der ikke skiftet til spillere til fem i forsvarsleddet. Nå var vi i samme situasjon og jeg ville ikke begå samme feil igjen, sier United-manageren.

Les på Engelske klubber: Luis Suarez gidder ikke høre på tilbud fra noen unntatt Steven Gerrard

Les: Xavi har fått nok – krever signatur NÅ

På vegne av all verdens United-supportere takker vi for dette. En grinete Ronaldo er verdt tre poeng.