Franck Kessié

Planen til midtbanespiller Franck Kessié var å være i AC Milan til Dovre faller, men 24 åringen har begynt å forberede seg på at karrieren fortsetter andre steder. – For noen dager siden kontaktet han en eiendomsmegler for å få solgt sin bolig i Milano.

AC Milan og Franck Kessié er enige i at han skal tjene mer enn 22 millioner pr sesong som han gjør nå, men de er uenige om hvor mye mer. Det siste tilbudet fra AC Milan skal ligge på 60 millioner kroner mens Franck Kessié krever 90 millioner. – Etter en god del stanging har forhandlingene stoppet opp.

Les: Supporterne har koster Feyenoord millioner

Neste sommer går kontrakten ut på dato. FootMercato melder at Paris Saint-Germain har hatt flere møter med Kessié for å forberede en overgang. – De skal i prinsippet være enig, men en formell avtale kan ikke skrives under før i januar.

Barcelona, ​​​​Manchester United og Arsenal har også snust på muligheten for å hente det som i løpet av de siste månedene har blitt en av Europas aller beste ballfordelere. Franck Kessié kan best beskrives som en perfekt storm, hvor alle de kvaliteter man ønsker i en midtbanespiller er samlet i en person.

Les: 90min: Wolverhampton har gitt opp Adama Traoré

Neste stopp blir med all sannsynlighet Paris. – Og lønna? Den blir på 90 millioner pluss.