Njet.

Nå tenker vi du ble like nysgjerrig som oss, første gang vi leste om det. Hvem er teit nok til å si nei til å lede en av verdens rikeste klubber, ikke bare én, men seks ganger?!

For Pep Guardiola handler det lite om å være teit, men å være prinsippfast med sans for lojalitet og realle arbeidsforhold.

Les: Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Det er The Athletic som hevder Roman Abramovich har vært besatt av tanken om å ha Guardiola på Stamford Bridge. En besettelse som har fått Chelsea-eieren til å nekte å akseptere nei fem ganger.

Ifølge det engelske nettstedet hamret Chelsea på døra hos spanjolen ikke mindre enn 5 ganger mellom 2010 og 2013. No, non, nein, no, njet.

Den sammen bønnen kom i 2016, men da Guardiola skrev under for Manchester City, har Romanovic tydelig innsett at han har tapt.

Les på F7: En helt ny type skrekkserie

Chelsea? Hell, no! (foto: city, twitter)

Og begrunnelsen for å si nei seks ganger til Chelsea?

La oss se: Siden 2016 har Manchester City hatt én manager. I samme periode har gjengen på Stamford Bridge signert med Conte, Sarri, Lampard og Tuchel – og sparket tre av dem.

The Athletic hevder Guardiola bevisst har unngått Chelsea fordi han ikke har syntes spesielt om klubbens historikk for hyppige manager-skifter.

Vi vil si Guardiola har en upåklagelig god teft.

Les: Wolverhampton håper Tottenham ikke utløser kjøpsopsjon