Reinier Jesus

Real Madrid har ikke brukt en eneste krone på en overgang på 532 dager. Sist de brukte penger på å hente inn en spiller var 20. januar 2020, da Reinier Jesus landet i klubben. – Han var den tredje i en brasiliansk trilogi, etter Vinicius Junior og Rodrygo Goes til sammen kostet det 120 millioner euro. (For tiden på lån hos Borussia Dortmund)

Siden da to vinduer kommet og gått, og et tredje har nettopp åpnet. Men Real Madrid kommer ikke til å kjøpe noen i sommer heller ser det ut til. Marca skriver at det eneste som kan få den spanske storklubben til å kjøpe noen er hvis Kylian Mbappe eller Erling Braut Haaland kommer med en rabatt.

Les: Mohamed Salah holdes hjemme

Planen for denne sommeren er å gjenta sist sommers suksess. De ønsket å tjene penger på noen av spillerne i klubben. Sergio Reguilon, Achraf Hakimi og Oscar Rodriguez ble solgt, og det samme skjedde med James Rodriguez. Andre – Gareth Bale, Dani Ceballos, Take Kubo, Brahim Diaz, Jesus Vallejo, Borja Mayoral og Reinier – gikk ut på lån.

Totalt tjente Real Madrid rundt 100 millioner euro i fjor sommer.


Den eneste virksomheten Real Madrid hadde i vintervinduet var å la Luka Jovic og Ødegaard reise på lån. Ser vi frem til 2021/22, er de eneste ‘signeringene’ som blir gjort tilgjengelig for Carlo Ancelotti er de som kommer tilbake fra lån. Noen av disse vil være til salgs umiddelbart, men hvis de ikke selges, vil de regnes med.
Real Madrid har selvfølgelig signert i sommer. David Alaba har imidlertid landet på en gratis overgang ettersom Bayern München-kontrakten hadde utløpt.

President Florentino Perez er tydelig. Han vet at tidene er tøffe, og det er nettopp derfor han har satt bremsene pp.

«Real Madrid har klart seg utmerket i pandemien,» kommenterte La Liga president Javier Tebas nylig. «Av alle Europas store klubber har de gjort det beste.»

Les: Fullstendig snuoperasjon: Cristiano Ronaldo forlenger