Loris Karius vil alltid bli husket som Liverpool-keeperen som ga Champions League til Real Madrid i 2018. Den tyske målvakten gjorde to katastrofale feil i finalen, som gjorde at Karim Benzema og Gareth Bale kunne score.

Tabbekeeperen ble sendt ut på en ørkenvandring, først til Tyrkia og Besiktas og sist til Union Berlin i Bundesliga. – Han var en knust mann, som nå har jobbet seg tilbake til Anfield ved hjelp av knallhard trening og en imponerende økning i kroppsvolum.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Bare med økt muskelmasse reduserer han åpent «space» hvor en ball kan slippe igjennom og inn i mål.

Spinkle Karius ser biff ut! Han har blitt en du ikke vil møte i en mørk bakgate. – Kombinasjonen av muskler og hestehale er skummel!.

Karius mistet plassen som Liverpools nummer én sommeren 2018 da klubben satte verdensrekord for keeperkjøp med brasilianske Alisson Becker.

Han ble deretter sendt ut på et toårig lån til Besiktas.

Nå 28 år gammel er Karius fortsatt Liverpool-spiller. Han er imidlertid ikke i nærheten av førstelaget, og er for øyeblikket bak Alisson, Caoimhin Kelleher og Adrian i prioriteringsrekkefølgende.

Karius har ikke spilt en kamp siden februar 2021 da for Union Berlin.

Karius har lagt ned mye arbeid i treningsstudioet i løpet av tiden borte.

28-åringen tok til Instagram for å legge ut et bilde av seg selv torsdag kveld. Og Karius har tydeligvis lagt på seg mye muskler den siste tiden. Karius sin kontrakt i Liverpool går ut til sommeren, noe som vil sette en stopper for hans fem år lange periode i klubben.

Tyskeren har spilt 49 kamper for klubben og har, hvis ikke noe utrolig skjer spilt sin siste i rød skjorte.