My name is Sancho, Jadon Sancho. - Og selvsagt får han drakt nr 7.

Det er en spiller som sjefene på Old Trafford føler de mangler i miksen som skal bringe Manchester United tilbake i god gammel klasse. – Nemlig den 20 år gamle Borussia Dortmund stjernen Jadon Sancho.

The Sun skriver at det i flere måneder har vært gjennomført nesten helt hemmelige samtaler med folkene til Jadon Sancho.

Les: Anbefaler James Rodriguez å velge Manchester United

Alle delene som der er viktig å snakke om er dekket, lengde på kontrakten, lønn, utkjøpsklausul og bonuser. – Vi kan garantere at alt som har med penger å gjøre har mange nuller.

Nå som de private vilkårene er på plass gjenstår det bare at klubbene blir enige om kjøpesum. – Skal vi tippe og det gjør man jo innimellom vil prisen ligge på 1,2 milliarder.

20-åringen har en halvspilt imponerende sesong bak seg, han har 15 scoringer og det som virkelig frister Manchester United 16 målgivende pasninger. – Mange journalister har rapportert at når manager Ole Gunnar Solskjær har fått spørsmål om Sancho har han vært selvsikker, men hemmelighetsfull i sine svar.

The Sun skriver at Manchester United har bestemt å gi Jadon Sancho drakt nr 7 og følger med det i fotsporene til Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo.

Les: Guillermo Barros Schelotto ønsker seg Gonzalo Higauin som «nye Zlatan»