I m on my way. (c) Bilde: Real Madrid: James Rodriguez

Rodriguez er som «de fleste andre» linket til Prosjekt Solskjær om dagen. Men rykter satt til side, når anbefalingen kommer fra Faustino Asprillo bare måtte vi ta med.

Husker du godeste Asprilla, spilleren med den håpløst store Newcastle-drakten?

«Tino» var den mildt sagt en fargerik spilleren som med sin helt spesielle fart, teknikk og kreativitet skapte problemer for motstandernes forsvar. Det var spesielt årene hos Parma og Newcastle på 1990-tallet som gjorde verden oppmerksom på denne temperamentsfulle og til tider kontroversielle spilleren.

Les: Manchester United må utnytte tidenes største mulighet

Og selvfølgelig på det kolombianske landslaget (der han forøvrig presterte å bråke seg til hjemsendelse fra VM-sluttspill). FIFA kåret den offensive midtbanespilleren til verdens 6. beste spiller i 1993.

Så til Rodriguez. På spørsmål om hvilket veivalg landsmann James Rodriuez bør ta det kommende året, var Faustino ikke sen med å trekke frem United.

-Manchester United vil være et bra sted for James. Det har vært en stund siden de har vunnet noen trofeer og skal styrke troppen før neste sesong. De har gode spillere som Juan Mata, som spiller med lignende stil som James, selv om han er litt mer dynamisk og offensiv. Jeg tror James ville passet godt inn her, sier Asprilla ifølge The Mirror.

Det er notert, Faustino.

Les: Eierskifte kan bringe Arturo Vidal til Premier League