Federico Chiesa

Det som i praksis var to «sikre» spillerkjøp for Manchester United, Jadon Sancho og supertalentet Jude Bellingham ser ikke ut til å skje, ihvertfall ikke denne sommeren.

Den italienske avisen La Nazione mener å vite at det faktum har fått manager Ole Gunnar Solskjær til å ivre for at de henter den 22 år gamle Fiorentina-vingen Federico Chiesa som har etablert seg på det Italienske landslaget.

«La Viola» skal ha avslått bud fra både Inter Milan og Juventus. – Årsak de ville betale deler av prisen på 530 millioner kroner med å sende spillere i retur.

Les: Barcelona kan gå mot nok et gedigent bomkjøp

Manchester United derimot, har fått Fiorentina på glid med å ville betale med penger og ingen byttedeal. – Det kan se ut at Fiorentina sjef Joe Barone går tilbake på sitt opprinnelige utsagn om at Manchester United må betale ekstra.

Denne sesongen har Chiesa scoret 7 mål og gitt 5 assist på 26 kamper for Fiorentina.

22-åringen som av avtale frem til sommeren 2022. Chesea regnes som en av Italias store talenter, han har allerede 17 landslamper og et mål.

Ole Gunnar Solskjær er en beundrer av spilleren og har hatt han i kikkerten en stund, denne sommeren vil være et perfekt tidspunkt å hente Chesea til Old Trafford.

Les på Popidol: Lisa Rinna, fra Real Housewives of Beverly Hills selger solbriller – naken!