Lufta gått ut, Lautaro?(foto: inter, twitter)

Skal vi tro ryktene de siste månedene har Lautaro Martinez halve kroppen i Barcelona. Noe har hvertfall forlatt argentineren i Milano.

Forrige lørdag var det som kjent duket for Coppa Italia semifinale mellom Napoli og Inter. Det endte 1-1, men Gennaro Gattusos menn tok steget videre til finalen etter 1-0 seieren i februar.

Les: Fantastiske Haaland ga Premier League-klubbene krystallklar melding

Ingen verdens ende for Inter kanskje, men for Lautaro må dette ha vært en av de mørkeste kveldene på banen. Argentineren visste godt at Barcelona-supportere hadde tunet seg inn for å få med seg deres neste store argentiner og om han er verdig en plass på Camp Nou.

Denne kvelden med «halve» Barcelona som tilskuere, «valgte» 22-åringen å gå av det Goal beskriver som banens dårligste spiller. Når til og med Alexis Sanchez spudlet i forhold ble det ekstra kleint.

Les på Popidol: Lisa Rinna, fra Real Housewives of Beverly Hills selger solbriller – naken!

Nå skal ikke spillere vurderes ut fra én kamp, men når Martinez ikke har scoret på de siste seks kampene, spørs det om ikke hodet allerede befinner seg på Camp Nou.

Forsetter argentineren på denne måten de neste kampene, spørs det om ikke Barcelona-supporterne kommer til å vise sitt misnøye. De orker ikke flere bomkjøp til milliarden.

Etter 0-0 mot Sevilla frister det ikke spesielt med en offensiv forsterkning som har mistet evnen til å score.

Les: David de Gea er så fullstendig overvurdert!