El jefe Unai Emery. (foto: villa, twitter)

Kieran Tierney var definert som en langsiktig løsning for Arsenal på vensteback da skotten ble hentet fra Celtic i 2019. Med signeringen av Oleksandr Zinchenko i 2022 ble Tierney skjøvet tilbake i spilletidskøen. Denne sesongen er skotten på utleie til Real Sociedad, Unai Emery har lagt inn ny bestilling på den skotske landslagsspilleren.

Ifølge Footballtransfers forventer Arsenal Tierney returnerer til klubben etter endt leieopphold hos La Liga-klubben, men Real Sociedad har latt seg overbevise av potensialet til den skotske landslagsspilleren og ønsker ifølge det engelske mediet en permanent overgang.

LES: Det har aldri vært så mange Premier League klubber med notatblokk på Coliseum Alfonso Pérez som nå

Tierney har misset fem La Liga-kamper med hamstringskade, men den baskiske klubben skal allerede være overbevist om at 26-åringen er rett spiller for klubben.

Footballtransfers melder nå at Aston Villa også gjør seg klar for å kjempe om Tierneys signatur. Selv med 5 assists på 19 kamper, er ikke Unai Emery helt fornøyd med Lucas Digne på venstebacken. Med flere saudiarabiske klubber interessert i den franske spilleren ser Aston Villa nå mot Tierney.

Resultater og tabell Premier League

Ifølge Footballtransfers forsøkte Villa å gi Emery Tierney i sommer med å sende inn bud til Arsenal i sommer. Unai Emery var Arsenal-manageren som hentet den allsidige skotten til Emirates og er en stor fan av spilleren. En Tierney-overgang til Villa Park strandet etter at Arteta og Martin Ødegaard hadde lagt frem muligheten for skotten med utleie til Real Sociedad.

LES OGSÅ: Antonio Conte er klar for en retur i det øyeblikket Max velger å dra

Det er Arsenal som kontrollerer situasjonen, men med Aston Villa og Real Sociedad pushe på med tilbud til Tierney om sentral rolle i troppen, skal Arteta ha noe konkret å tilby Tierney når han returnerer.