Timothy Castagne

Manager Brendan Rodgers fikk smertelig erfare at Leicester som nesten hele sesongen var topp fire i Premier League, var for tynne da sluttspurten for alvor satte inn. – En ting som ble spesielt tydelig var en for svak forsvarsrekke.

Nå som Leicester bekrefter de har signert høyreback Timothy Castagne fra Atalanta viser de ikke bare vilje, men også evne til å gjøre noe med det. – Av samme årsak er også Brendan Rodgers i samtale med sin tidligere kollega i Celtic Kristoffer Ajer. Det er forventet en annonsering om den norske forsvarsspilleren i løpet av neste uke.

Den 24 år gamle belgiske landslagsspilleren har en enorm løpskapasitet som Atalanta utnyttet også fremover i større grad enn hans tidligere klubb Gent. Det passer perfekt inn i Brendan Rodgers aggressive forsvarsstrategi. Sky Sports melder at Leicester betaler 21,5 millioner pund for Timothy Castagne.

Les: De 14 best betalte fotballspillerne i verden 2020

Vi ser konturene av et lag, det skal bli vanskelig å holde utenfor topp fire.

Les: Diego Forlan får en større scene enn Penarol

Leicester City så langt
Inn: Timothy Castagne (Atalanta 21,5 millioner pund)

Ut: George Thomas (gratis, QPR), Calvin Bassey (gratis, Rangers), Nampalys Mendy og Andy King (løslatt), Bartoz Kaputska (ikke oppgitt, Legia Warszawa). Ben Chilwell (Chelsea 50 millioner pund)