Nicklas Bendtner uten bilbelte og hjelm

Nicklas Bendtner
Top Article ad

Nicklas Bendtner slo til en taxisjåfør som først kjørte feil for å få mer på taksameteret, så etter at fotball/modell paret løp ut av bilen, kjørte etter dem, skrek på dem og kastet en boks etter de. – Alle foruten aktor som vil skape et navn for seg selv, dommeren som vil sette et eksempel på at stjerner ikke skal forskjellsbehandles har stor sympati.

Selvsagt betaler man ikke regningen for en kjøretur som ikke går dit du skal og selvsagt forsvarer man seg mot en rabiat taxisjåfør som begynner å slenge metall rundt seg. – Spesielt når du er ute med dama, hvis hun skjønner du er en pusling, finner hun seg bare en annen selvom du er rik og berømt.

Les: Tidligere Manchester United-stjerne sendte Everton en gavepakke

Aktor som vi ikke navnet på fordi i ikke ønsker å bidra til vedkommendes berømmelse la ned påstand om tre måneder i faktisk fengsel og en bot, med på listen i tillegg til å ha slått til taxisjåføren var det også punkter om at han stakk av fra regningen på noen få kroner og ikke brukte bilbelte. – Når de først var igang å prosedere, hvorfor ikke slenge med at ingen av dem brukte hjelm.

Rosenborg sin danske stjerne ble i dansk rett idag dømt til 50 dager i fengsel noe som bedre enn tre måneder, men likevel.

Taxisjåføren fortalte at han «var frustrert» fordi Nicklas Bendtner og kjæresten stakk fra regningen på 52 kroner og at han kjørte etter dem for å få pengene.

– Jeg ropte ut av vinduet at de skyldte penger, og de svarte med skjellsord, blant annet at jeg er en neger eller sort svin.

Dermed gikk sjåføren ut av bilen og kastet en tom brusboks etter Bendtner og kjæresten. Sjåføren hevder boksen traff en vegg, fire-fem meter fra paret.

Med andre ord, sjåføren var den første som brukte vold, Nicklas Bendtner bekreftet at han gikk ut uten å betale, sjåføren kjørte feil vei og det oppsto en krangel.

«For å avverge situasjonen valgte jeg å hoppe ut. Det følte jeg var den beste løsningen».

Bendtner sier han hadde drukket alkohol denne kvelden, men at han ikke var full. «Jeg kunne merke at jeg hadde drukket, men jeg vil ikke si jeg var full. Jeg var i godt humør».

Han sier at han og kjæresten småkranglet litt, men at det var mest han som snakket til henne. Hun ønsket ikke å diskutere blant folk.

«Hva sa sjåføren», ville aktor vite.

«Han sa at jeg hadde sagt vi skulle kjøre til venstre. Så kom det noen banneord. Da sa jeg til min kjæreste at nå går vi. Jeg tok henne med ut av bilen og trodde at det var det.
Men sjåføren kjørte opp på siden av dem».

Han ropte noe ala «hallo du skylder meg penger». Jeg ropte tilbake «Nei, du snøt oss». Så roper han ludder og jeg sier at han er en «fucking svans» og skal kjøre videre.

Det ser nå ut til at alle støtter Nicklas Bendtner, selv danskenes strenge landslagssjef Åge Hareide som aldri på noe tidspunkt i livet sitt har gjort noe galt har endret mening og mener at en kort dom ikke er avgjørende for spill på landslaget.  Og Rosenborg som har hovedkontor midt i rullatorfylket Trøndelag støtter sin stjernespiller.

Daglig leder i Rosenborg Tove Moe Dyrhaug sier til Eurosport at Bendtner får fortsette i klubben selv om dommen skulle bli stående.

– Det er en uheldig sak både for klubben og for Nicklas. Det er en sak som vi selvfølgelig skulle vært foruten, men så er det sånn at det er det danske rettssystemet som dømmer også må vi ta vare på Nicklas Bendtner som fotballspiller i Rosenborg videre, sier Dyrhaug.

«Han er i troppen på søndag. Hvis det må endres av en eller annen grunn så må jeg snakke med han om det», sa trener Rini Coolen til Eurosport før dommen.

Vi applauderer Rosenborg og krysser fingrene for at det danske rettsvesen ikke har blitt like kjipt som det norske. – Svaret på det får vi i ankesaken. – Vi får regne med at det er på samme måte i retten som på fotballbanen, høyere divisjoner gir ikke bare bedre spillere, men også bedre dommere.