Axel Tuanzebe

Aston Villa håper å lokke en Manchester United stjerne Axel Tuanzebe til Villa Park, og det med et med et forsiktig bud på 7 millioner pund.

Det skal ifølge Football Insider ikke være umulig, Aston Villa har tatt et kjempesprang denne sesongen under ledelse av Dean Smith. Klubben unngikk knapt nedrykk i forrige sesong, noe som har gjort det de gjør nå enda mer imponerende. – Etter gårsdagens 2 – 1 seier mot Everton befinner Aston Villa seg på en behagelig 9.plass.

Les: Sendte Ronaldo og Juventus i skammekroken

Fremfor noe har Aston Villa lykkes med forvaret. Ezri Konsa og Tyrone Mings har dannet en formidabel defensiv duo. Faktisk har duoen havnet i seriøse diskusjoner om å bli en del av Englands EM 2021-tropp. Matty Cash har spilt inn godt etter at han kom fra Championship, mens Emiliano Martinez har vært en åpenbaring mellom stengene.

Forsvaret er tydelig en prioritet også inn imot neste sesong, med Axel Tuanzebe får de en spiller som helt klart vil styrke et allerede godt forsvar. – 23-åringen har vært i periferien i mye av sin tid i Manchester, men det ser bedre ut nå og kampene kommer tettere, denne sesongen har det blitt 15 kamper i Manchester United skjorte.

Tuanzebe er velkjent og ønsket av Villa-fans etter å vært i klubben på to låneopphold mellom 2017-19.

Det er bare ett år igjen av sin nåværende avtale (selv om Utd beholder muligheten til å forlenge dette med ytterligere 12 måneder). – Aston Villa skal være villige til å bruke 7 millioner pund, men det spørs om det er nok til å overbevise Manchester United om å selge.

Les: Daily Mail: Coutinho har allerede begynt å se etter leilighet