Coach. (foto: united, twitter)

Etter å ha møtt Jude Bellingham ved to anledninger, som såvidt endte i Manchester Citys favør, rister Guardiola på hodet over 17-åringen som dundret til med 1-0 scoringen til Dortmund på onsdag.

-Jeg kan ikke tro det (at han bare er 17), kanskje lyver han, spøker Guardiola etter kampen.

Les: Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

-Han er så god for å være 17 år, han er en fantastisk spiller. Det var et tidspunkt der han fikk ballen fra midtstopperne etter å ha ropt og krevd ballen. Det betyr mye når man er 17 år, fortsetter City-manageren ifølge Goal.

To heldige kamper for den sentrale midtbanespilleren?

-Jeg pratet med manageren hans, Edin, og han fortalte meg at det vi har sett fra ham i de to siste kampene er noe man ser hver dag på trening, avslutter en fornøyd, lettet og imponert Guardiola.

Les på F7: Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene

Som sikkert takker sine fotballguder for at Manchester United ikke klarte å overbevise den da 16-årige, allerede erfarne Birmingham-spilleren i 2020.

Det ble grand tour for tenåringen og foreldrene på treningsfeltet til United forrige sommer, men viste seg å ikke være overbevise nok: Velger Haaland fremfor å bli «lært opp» av Ole Gunnar.

Bellingham fulgte Jadon Sancho over kanalen, ble kastet rett inn av Dortmund og storimponerte Guardiola denne uken med å bli tidenes yngste engelske målscorer i Champions League.

United mislyktes i å overbevise Bellingham om Manchester, og tapte dermed signaturen som under ett år senere viste seg å bli historisk.

Surt, Solskjær.

Les: Zidane vet at det ikke er noen grunn for å bli hysterisk over semifinale