Cavani Airlines. (foto: united, twitter)

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet.

Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong. Spesielt etter at Solskjær forrige uke gjorde det klart at han forstod det vanskelige valget for Cavani.

Les: Bundesliga-klubb må kaste ut en av sine viktigste spillerne

Så kom Tottenham-kampen der Cavani stupte inn 2-1 ledelsen til United mot Totttenham. Uruguayaneren viste igjen at det nær sagt er umulig å sette fast den ekstremt bevegelige angrepsspilleren. (Og fortsatte mot Granada på torsdag!)

Vi var ikke de eneste som murret over utsiktene til at denne spilleren ikke blir med neste sesong når Premier League-trofeet skal heves. Derfor kom det på onsdag en flik av lys og fotballhåp.

Les på Engelske klubber: Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde ham

Først Solskjærs uttalelser til Sky Sports: -Det er opp til Edi, han vet hvordan jeg føler, jeg kjenner til hvordan han føler. Han har ikke bestemt seg ennå.

Han har ikke bestemt seg ennå.

Det var første gnist av håp, det neste kom fra Uruguay. Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr. Uruguay, Oscar Tabarez. Den urugayanske landslagstreneren har ledet Cavani i den lyseblå drakten siden 2008, en person 34-åringen vet å stole på.

Tabarez

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

Så hvilket råd kom fra Tabarez?

Ifølge Depo var rådet at Cavani og Uruguay har mest å tjene på at 34-åringen blir i Europa i det minste til VM i Qatar (november/desember 2022 ).

Blir Cavani i Europa, blir han på Old Trafford. Med en delvis full sesong bak seg kommer 34-åringen garantert til å øke produksjonen etter sommeren. Da snakker vi ikke lenger om 8 scoringer på 1500 minutter. Cavani blir en av de mange suksessfaktorene hos Solskjær – også neste sesong.

Yes!

Les: Bild tror ikke Julian Nagelsmann sier nei takk til «verdens viktigste managerjobb»