Happy Days, det var forrige sesong, det.

Diogo Jota har sklidd rett inn hos Liverpool, Minamino trengte noe mer tid, men begge har spilt seg forbi Divock Origi i spilletid-køen. Når til og med Shaqiri begyner å våkne opp, må belgieren foreta seg noe. I september fikk 25-åringen en skikkelig wake up-call.

Da ble Liverpool-spilleren holdt utenfor den belgiske landslagstroppen til Roberto Martinez. Denne måneden fikk Origi innkallingen, men forlot landslagssamlingen uten et spilleminutt.

Les: Steven Gerrard har gitt Skottland den største gaven

Mot Ajax i Champions League valgte Klopp i sende innpå en ny angrepstrio. Her burde Origi være selvskreven, skulle man tro etter forrige sesongs Champions League-bidrag fra belgieren.

Neida, Klopp valgte å sende innpå Jota, Minamino og Shaqiri til all moroa og 1-0 seier.

Origi må dermed innfinne seg med at han er nr. 7 i køen om spilletid. Spesielt smertefullt må det ha vært å ikke få plass på benken i to Premier League-kamper, dette for første gang siden november 2018.

Les på Engelske klubber: Harry Kane har pekt ut de fire tøffeste forsvarspillerne

Ifølge Liverpool Echo er utsiktene nå så mørke for belgieren at det ligger en exit i lufta. Jürgen Klopp vet å premiere spillere som lojalt jobber for laget, uavhengig av spilletid. Men med bare åtte måneder igjen til Europamesterskapet og Belgia som en av favorittene til å gå hele veien, har ikke Origi tid å miste med å sitte på Liverpool-benken.

Fotball er og blir ferskvare.

Les: Paolo Maldini vil ikke la Liverpool sin desperasjon hindre han i sitt store midtstoppermål