Har fått beskjed at City er klare for det største løftet.(foto: city, twitter)

Omar Berrada er en av the big bosses hos Manchester City. Nå forteller han verden at mobiliseringen er i gang for å gjøre det umulige mulig for City og Pep Guardiola.

Da Messi pratet høyt om muligheten for exit fra Camp Nou, satte City-direktøren trolig først kaffen i vrangstrupen, for så å kaste seg over kalkulatoren.

Messi fikk renset luften hos Barcelona for denne gang og valgte å bli, men satte samtidig igang planleggerne hos Manchester City Group.

-Han er et utrolig talent. Han er den som kan gjøre en avgjørende forskjell umiddelbart på og utenfor banen. Det at han uttalte at han ønsket å spille for City, viser hvor langt klubben vår har kommet de siste årene. Denne generasjonens beste spiller sier han vi komme å spille for oss, begynner Berrada ifølge Manchester Evening News.

Les: Bestod legesjekk i går – nær spektakulær januar overgang

Messi står åpen til å diskutere eventuell overgang til andre klubber fra januar. Lyst til å gi oss et hint om planene til City?

-Det er vanskelig å gjette hva som kan skje. Når du ser tilbake på de to ukene da alt skjedde hos Barcelona, er det nesten umulig å forutse hva som vil skje neste sommer, fortsetter Berrada.

Som så kommer til kjernen:

-Messi er et generasjonstalent, han er den beste spilleren i verden og trolig et unntak fra våre potensielle investeringer we´d do out of the ordinary, men planleggingen vår er gjort med utgangspunkt i den eksisterende troppen og blir vurdert ut fra de mulighetene vi hadde.

Les på Engelske klubber: The Telegraph: Joshua King i samtaler med manageren som gruste Leicester

Litt tåkete, men så løftes Citys finaniselle slagkraft frem:

-Vi må være forberedt på hver eneste mulighet, for det kan være så mye som kan skje, men samtidig tror jeg vi har den finansielle styrken og systemet tilgjengelig for å gjøre investeringen som er nødvendig, sier City-boss Berrada.

Barcelona er herved advart: Manchester City er klar og venter på muligheten til å avslutte Messi-historien på Camp Nou. Uavhengig av hvordan det går for Guardiola og gjengen denne sesongen, signeringen av Messi forandrer alt.

Kommer muligheten, er City forberedt og i pole position.

Les: Nå må Conte ta seg 2 doble espresso og en skikkelig prat med den tidligere Premier League-stjerna