Guardiola gjør alt han kan for å ikke skape panikk

245
DIsse irriterende gulgrønne..(foto: city, twitter)

Det som egentlig ikke skulle kunne skje, skjedde. Forrige sesong var det få tegn på at City vaklet, mot Norwich kom første tegn på at Guardiolas gjeng vil slite skikkelig med å hente hjem Premier League-trofeet for tredje gang.

Forrige sesong ble avsluttet med en seiersrekke på 14 kamper. Fire kamper ut i årets sesong ligger Guardiola allerede 5 poeng bak kollega Klopp.

Les: De 20 mest verdifulle angrepsspillerne i verden akkurat nå

Men for Guardiola er dette noe helt naturlig i toppfotballen.

-Folk kan ikke forvente at vi hver sesong klarer 100 poeng. Noen ganger skjer kamper som dette. Vi hadde våre sjanser, men scorte ikke. Så mange gratulasjoner til Norwich, sier Guardiola ifølge Reuters.

Les på Popidol: Disney + klner til med Obi-Wan, She-Hulk og Mandolorian

City holdt ballen i laget 68 % av tiden og fyrte av åtte skudd på mål. Når Norwich produserte tre scoringer av tre skudd på mål, skjønner vi at dette er en kamp vi ikke kommer til å se så mange av.

Det som bør bekymre Guardiola mer, er situasjonen i forsvaret. Vincent kompany er borte, Laporte skadet i seks måneder, og og duoen John Stones og  Otamendi virket alt annet enn solide i midtforsvaret på lørdag.

-Sånn er fotball. Det var ikke en vanlig kamp, så vi må se fremover. Sesongen er lang og man kommer til å ha to-tre kamper som dette. Vi er ikke perfekte, så den eneste positive tingen vi kan si er at det er tidlig på sesongen, avslutter Guardiola.

Les: Spiss sensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store

Som garantert ikke er så rolig på innsiden.