Mauricio Pochettino (foto: tottenham, twitter)

Tottenham og den irske under-21 år-spissen Troy Parrott har i løpet av kort tid blitt et toppmål for flere av de store gutta, Juventus, Real Madrid og Bayern München skal være på banen hevder en rapport, mens en annen mener å vite at Manchester City manager Pep Guardiola skal være kraftig imponert. 

Calciomercato rapporterer at Maurizio Sarris Juventus følger tett med på 17-åringen og i prinsippet har bestemt seg for at «han skal de ha», men de vil få konkurranse fra flere blant andre Real Madrid og Bayern München.

Les: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå

Det har vært en utrolig uke, akademi prospektet scoret tre ganger for Republikken Irlands under-21 lag og ble en del av Spurs ‘Champions League-tropp.

Stikkord: «Avslappet»

Mauricio Pochettino sa: “Jeg tror han trenger tid, vi må være avslappet. Vi kan ikke sette navnet hans i søkelyset hver dag fordi vi ikke kommer til å hjelpe ham ved å gjøre det.

«Han er fortsatt så ung. Den beste måten å hjelpe ham på er å være rolig og avslappet med ham. Hvis han kommer til å være involvert, perfekt. Hvis han i stedet vil være involvert i under-23 lagene, perfekt»

Noen ganger vil han trene med oss, bra. Nå er det en prosess der han trenger å være avslappet. Hvis vi legger for mye press, vil vi tvinge eller presse ham til å gjøre en feil, og det er det vi ikke vil. »