Graham Potter

Brighton som for øyeblikket befinner seg i farlig farvann, helt nede ved Arsenal i Premier League ser et behov for å styrke seg før vårens hardkjør. – Den 23 år gamle vingen hadde sin «oppvekst» i Swansea hvor han i sin siste sesong før overgangen til Manchester United i fjor ble ledet av Graham Potter.

Brighton manager Graham Potter har kommet med en forespørsel om å signere Daniel James på lån fra Manchester United i januar.

Les: Jørgen Strand Larsen er for god til å bare være nødlandslagsspiss

James viste glimt av talentet sitt forrige sesong, blant annet i debutkampanjen for de røde djevlene etter å ha forlatt Swansea. – Imidlertid har han slitt med å følge opp det denne sesongen, det har blitt tynt med spilltid. Han har faktisk bare gjort seks kamper hvor bare halvparten var i Premier League.

Daniel James ønsker å bli og kjempe om plassen, men ser at det kan bli vanskelig, i hvert fall denne våren. Han skal ha fortalt venner om muligheten for å gjenforenes med Graham Potter, de to trivdes godt i Sør-Wales før James flyttet nordover

Potter mener James vil være en ‘stor ressurs’ for laget sitt. Seagulls har kjempet for skape mål denne sesongen, de har allerede hentet Danny Welbeck for å støtte Neal Maupay, men de trenger en ny dimensjon i angrepet som manageren er overbevist James kan bringe.

23-åringen satser mot EM 2021 med Wales, men vet at han trenger mer spilletid i forkant av turneringen.

Les: Solskjær lar viktig duo hvile mot Leeds