Danny Welbeck

Spissen Danny Welbeck er fortsatt best kjent som Manchester United og Arsenal spiller, men nå er han i ferd med å gjøre oppholdet i Brighton til en karriere. – Welbeck kom gratis til feriebyen i oktober i fjor og han etablerte seg raskt i troppen til Graham Potter, nå like før hans avtale gikk ut på dato har de signert for et år til, til tross for at det lå flere mer enn mindre fristende tilbud fra klubber både i England og Tyskland.

Prestasjonene har vært jevnt bra og stigende for 30 år gamle Welbeck, vi kan hvis vi tar på oss litt positive briller si at den meget sympatiske spissen fra Manchester har fått en «ny vår» .

Les: Sjokkvending! Lucien Favre ventet på arbeidstillatelse for London-jobb

  • Vi er glade for at han blir hos oss neste sesong. Danny har demonstrert hva som forventes av en profesjonell toppperson fra den dagen han kom hit. Så snart sesongen ble avsluttet, ble det høy prioritet å utvide med ham.
  • Han er et fantastisk forbilde å ha her, og hans erfaring fra toppnivå er uvurderlig for å hjelpe oss til å vokse som et lag, sier Brighton manager Graham Potter.

Les: Le Parisien: Liverpool i posisjon til å hente Kylian Mbappé

Danny Welbeck har så langt spilt 24 kamper for Brighton med seks mål som resultat.