Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær

Gårsdagens helt Marcus Rashford peker på spillernes tillit til Ole Gunnar Solskjærs system som en sentral rolle i Manchester Uniteds seier over Paris Saint-Germain i Champions League.

Manchester United vant tirsdag kveld på et sent mål av Marcus Rashford 2-1 borte over de forsvarende Champions League-finalistene.

Les: Kan bli tvunget til å signere med Manchester United

Dette gleder den engelske spissen, som peker på spillernes tillit til Ole Gunnar Solskjærs system som en viktig faktor i seieren.

  • «Det var en god opptreden. Jeg tror alltid på laget. Som spiller er det viktig å stole på systemet som hovedtreneren velger å spille med. Vi gjorde det helt fantastisk. Det var tøft, men vi holdt den høye intensiteten» sier han og roser i samme omfavnelse av Manchester Uniteds defensiv:
  • «Vi måtte til tider forsvare oss veldig dypt. De har noen gode spillere. Det kan være vanskelig å forsvare seg så dypt mot vingene, men backen vår gjorde det helt utrolig. Når vi forsvarer oss på denne måten mann til mann, så kan vi prestere veldig bra».

Med seieren inntar Manchester United en andreplass i Champions League-gruppen H, toppet av RB Leipzig, som har en bedre målscore etter 2-0-seieren over Basaksehir.

Etter seieren var det naturlig nok en meget fornøyd manager som snakket med pressen.