Martin without land. (foto: real, twitter)

Arsenal led et tungt tap i Premier League -premieren borte mot Brentford fredag ​​kveld. Mer positivt for klubbens supportere er at døren nå ser ut til å være åpnet for at Arsenal kan rekruttere Martin Ødegaard fra Real Madrid i sommer.

Goal.com som melder at Real Madrid nå er villig til å selge det norske landslagets midtbanespiller for 40 millioner euro.

Arsenal har penger på bok etter å ha solgt Joe Willock til Newcastle for rundt 300 millioner kroner fredag, de skal allerede ha snudd seg rundt og tilbudt «de pengene» til Real Madrid. Martin Ødegaard som ikke engang har fått draktnummer er ikke med i kvelden La Liga premiere mot Deportivo Alaves.

Ødegaard ble lånt fra Real Madrid til Arsenal i vår og sto deretter for ett mål pluss to assists på 14 Premier League -kamper.

Les: Martin Ødegaard uten draktnummer

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti hadde følgende å si på fredagens pressekonferanse: «Den endelige troppen trenger ikke å bli registrert før 2. september. Jeg har snakket med Ødegaard. Jeg har forklart ham at det er åtte spillere i den posisjonen. Han har ikke blitt vraket»

Ødegaard har kontrakt med den spanske hovedstadsklubben frem til 2023.