Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

Klopp har hentet inn en greker, en spanjol og en portugiser i sommer. Nå er tre spillere på vei i motsatt retning.

Rhian Brewster, Harry Wilson og Marko Grujic.

Sheffield har gjort sitt move for Brewster, Burnley har ifølge Goal skjøvet over et bud på rundt 150 millioner kroner for Wilson, mens Borussia Mönchengladbach har lagt inn bud på den serbiske midtbanespiller Grujic etter to suksessrike sesonger på utlån hos Hertha Berlin.

Les: Liverpool dropper overgangen alle venter på

Selv om ingen av budene er akseptert av Liverpool, hevder Goal at stemningen indikerer at alle tre handlene blir gjennomført før deadline. Målet for Liverpool er å sitte igjen med rundt 600 millioner kroner for trioen.

Sheffield skal ifølge Goal være villig til å hente frem rundt 240 millioner for Brewster (men ikke uten en tilbakekjøpsklausul!).

Les på Tysk fotball: Hudson-Odoi vil til Bayern

Når det gjelder Wilson som imponerte på utlån til Bournmouth, ligger det første budet fra Burnley et stykke unna forventningene til Liverpool. Men med Leicester, Fulham, Southampton, Leeds og Newcastle også kretsende rundt Wilson, får Liverpool det de ønsker for 23-åringen.

Grujic hadde muligheten til å spille på utlån for Gladback forrige sesong, men 24-åringen valgte å bli hos Hertha. 54 kamper for Hertha har fått Liverpool til å regne seg frem til at midbanespilleren skal bringe inn rundt 240 millioner kroner.

Målet om rundt 600 millioner kroner inn på konto er innenfor rekkevidde. Vi tipper Klopp har en god plan for hvordan pengene skal settes i arbeid.

Les: Manchester Evening News melder om overgangen United får til