Verdamt noch mal. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp og Liverpool er dyktige til å holde planene innenfor sine fire vegger. Når det kommer en overgang, skjer det fort og gjerne overraskende. Selv om Thiago Alcantara hele veien ble styrt inn mot Anfield, er Minamino, Tsimikas og Jota eksempler på dette. Da stiller vi det store spørsmålet: Hva med den største overgangen av dem alle?

Chelsea har svidd av over to milliarder kroner denne sommeren, United gjør sitt beste for å gjøre det samme. Jürgen Klopp har hele veien tegnet et bilde av Liverpool som en klubb uten muligheten til å jobbe på samme måte som rivalene. Nå har riktignok Liverpool åpnet kontoen når de har sett en van Dijk og Alisson, men å passere milliarden for en spiller henger langt inne.

Les: Real Madrid bekymret for Hazard

Denne sommeren pågikk det litt småflørting mellom Klopp og Mbappé der rosende kommentarer ble utvekslet i media. Dette fikk engelsk presse til å lukte noe spektakulært på gang. Men ifølge den alltid så velinformerte italienske journalisten, Fabrizio Romano, er det ikke noe på gang.

Les på Engelske klubber: Agenten til Donny van de Beek angrer

-Vi snakker om klubber som Liverpool, Manchester City og Real Madrid som ser på Mbappé. Akkurat nå har det ikke vært noen kontakt fra Liverpool for å hente Mbappé neste sommer. Vi må vente noen uker for å forstå situasjonen. Liverpool jobber ikke for å hente Mbappe neste sommer, sier Romano til Oddschecker.

Vi satser på at Romano ikke får rett.

Les: Douglas Costa nekter overgang til Premier League