Mester Klopp takker for følget. (foto: Liverpool)

Colin Palmer har gått fra utenfor-nok-spilletid-tilværelsen hos Manchester City til å bil den største stjerna hos Chelsea. Mange vil nok mene 21-åringen er Premier Leagues beste signering denne sesongen, andre peker mot James Maddison, Mohammed Kudus eller Declan Rice, men i Liverpool har Jürgen Klopp og gjengen truffet så til de grader blink i en argentinsk verdensmester.

Goal kårer Alexis McAllister til den uoffisielt beste signering i Premier Leagues denne sesongen. Liverpool var ute og kjøre da store deler av midtbanen skulle/måtte byttes ut, to av klubbens toppmål ble kuppet av Chelsea, men med Brightons McAllister var Liverpool tidlig ute med signering. Argentineren fikk derfor en full innkjøring i Liverpol-spillet før sesongstart og har med ett dekkende ord vært outstanding!

LES: Oppsiktsvekkende avgjørelse av Bayern etter Tuchels giganttabbe

For Goal kommer ingen av de andre signeringene hos Chelsea, Tottenham, Arsenal eller West Ham i nærheten av avtrykket McAllister har satt i debutsesongen hos Liverpool.

Kjøpet av McAllister med utkjøpsklausul på 35 millioner pund (pluss 20 millioner pund i add-ons) har vært det Goal kaller et bargain. Klopp viste det før sesongstart og uttalte: «Han er spilleren jeg desperat ønsket meg. Takk «Gud» at vi fikk ham».

Argentineren med sin perfekte engelsk etablerte seg raskt, Klopp fant etter noen måneder ut hvor argentineren passer inn i Liverpools lagmaskin.

Nå jager McAllister og Liverpool tittelen i Premier League og Europaligaen, argentineren har vært på banen i 36 kamper. 6 scoringer og 7 assists har midtbanespillerens navn på.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Liverpool

ENGELSKE KLUBBER: Fire angrepsspillere har gitt Virgil van Dijk ekstra trøbbel