Ratcliffe vet det kommer till å koste å hente de beste folka. (foto: Manchester United)

Det blir store endringer på Old Trafford fremover etter at Storbrittanias rikeste Sir Jim Ratcliffe har tatt kontroll over Manchester United. – Mange av endringene kommer helt sikkert ikke til å falle i smak his enkelte ansatte.

The Telegraph skrev for at par måneder siden at Ratcliffe ønsker å effektivisere Manchester Uniteds drift, og at rundt 250 stillinger kan kuttes, blant annet for å få tydeligere kommunikasjonskanaler internt for å få fart på beslutningsprosessene.

Les: Oppsiktsvekkende avgjørelse av Bayern etter Tuchels giganttabbe

Det blir ikke bare kutt i antall ansatte, men også en rekke av fordeler kommer til å forsvinne. The Times skriver at en ting som ligger på blokka er deler av programmet som sørger for privatsjåfører for enkelte personer i staben til A-laget.

Det er flere ting som oppfattes som jålete og at disse fordelene gjør det mer utfordrene for Manchester United å følge Premier Leagues profitt- og bærekraftsregler. Både Everton og Nottingham er allerede straffet med trekk i poeng og flere klubber er i fare. – Manchester United ønsker å være i forkant.

LES: På vei inn i samtaler om prestisjefylt trenerjobb

Manchester United har allerede inndratt kredittkortene til flere ansatte som en del av spareprogrammet.

Det er ikke helt uten grunn Sir Jim Ratcliffe er redd for å bryte reglene. United har de siste årene brukt mye penger på blant annet spillerkjøp og fikk i i fjor sommer en bot av UEFA på 300.000 euro for et mindre brudd på Uefa’s financial fair play-reglene.