David Beckham skryter av Neymar-avtale

Denne liker vi, David.

David Beckham har blitt trukket inn av investorene til å drysse sitt stjernestøv over Inter Miami – og ikke minst åpne dører til verdens største fotballprofiler. Nå kan det se ut som Beckham har overtalt en av de mest omtalte stjernene til å svinge innom Miami på et eller annet tidspunkt i karrieren.

Selv om det ikke er snakk om en overgang til MLS før om en ti-års tid, er Beckham konfortabel med at han har en gentlemans agreement med Neymar.

Les: Manchester Evening News: United venter ikke med Alexis Sanchez-løsning

Ja, du leste riktig.

Beckham har tidligere viftet med navn som Edinson Cavani, David Silva og Antoine Griezmann, men Neymar?

I et intervju med YouTube kanalen Otro, dro Becks (som han gjerne kalles av de som vil fremstå som vennene hans) til med avtalen.

Vi lar Becks fortelle på orginalspråket hva han sa til Neymar på tomannshånd:

«I’m going to get you to sign a piece of paper after. A blank piece of paper. It’s going to be a contract for Miami, for ten years’ time. We’re not going to pay much.»

Les: Sjokk og vantro Keith Richards har stumpet røyken

Og svaret fra Neymar?

«Deal. Deal. I was the one who asked to play for his team. I want to. I told him already. I told him I will play there one day.»

Sannhet eller skryt? Siden Beckham fortsatt har til gode å fikse noen større profiler til klubben før den første kampen blåses igang om under én måned, holder Beckham i det minste liv i troen på at han er garantisten for at superstjernene kommer til stå i kø for å komme til Miami.

Mens Beckham fabler om Neymar og done deal, er klubbdirektøren hos Inter Miami mer opptatt av fakta:

-Dere kommer til å se fem-seks nye spillere som kommer i løpet av de neste ukene. Vi er mindre opptatt av navnene til disse spillerne, men mer av karakteren deres, sies det ifølge Sportsbible.

Sorry, Becks, det svinger ikke akkurat av jobben du har gjort så langt.

Les: Holder ikke å terminere kontrakter hvis du skal overleve i Eliteserien