Gjør det ikke lett for Liverpool og Barcelona

Luksusproblemet er løst.
Top Article ad

Både Liverpool og Barcelona skal ha lagt sin elsk på den 23 år gamle sentrale midtbanespilleren Adrien Rabiot. Paris Saint-Germain er fullstendig klar over den store interessen, i sommer kjempet de unna bud fra begge Manchester lagene. – Mange var overbevist om at Rabiot ville velge Manchester City som han spilte for som guttunge.

På grunn av utgående kontrakt med Paris Saint-Germain kan Rabiot skrive med en hvilken som helst klubb om bare 6 uker. Sport skriver at Nasser Al-Khelaifi, Paris Saint-Germain sin søkkrike president personlig skal ha tatt kontakt med Adrien Rabiot og tilbudt han en meget hyggelig avtale hvis han forlenger.

Liverpool skal også ha kommet med som den spanske avisen Mundo Depotivo omtaler som «et veldig kraftfullt tilbud» og de fleste tror at en overgang ligger i lufta allerede i januar.

Les: Liverpool-treneren: «Selvfølgelig skal han ikke forlate oss i januar!»

Nasser Al-Khelaifi sitt personlige tilbud er ikke det første som har kommet fra Paris Saint-Germain, det skal ha kommet flere tilbud i hele høst. Rapportene som kommer sier at tilbudet skal være så godt at Adrien Rabiot som egentlig allerede hadde bestemt seg for å forlate Paris nå kan være i ferd med å revurdere den avgjørelsen og likevel bli værende.

Det som så ut som en kamp mellom Liverpool og Barcelona er ikke lenger like opplagt. Adrien Rabiot er langt unna lønnsadelen i Paris Saint-Germain med sine 60 000 euro i uken. – Neymar har 500 000 euro og Kylian Mbappé har 300 000 euro. – Adrien Rabiot skal være tilbud en tredobling av lønna og med det tjene 180 000 euro i uken.

Les på Popidol: Den nye «Lion King» filmen ser utrolig bra ut