Liverpool-spiller ble sendt ut på gangen

Selv Liverpool tvinges til å tenke nytt. (foto: liverpool, twitter)

Han debuterte i Premier League som tidenes yngste spiller. I mai var Harvey Elliot 16 år og 30 dager (er det flere som savner tiden da vi telte dager…?). Nå, noen måneder senere har Elliot hatt sine minutter med spilletid for Liverpool – og rampestreker.

Det er ikke mange dagene siden tenåringen signerte for Liverpool og ble siden sendt utpå noen minutter i treningskampene mot Napoli og Lyon.

Da var det kanskje ikke så rart at den plutselig så voksne 16-åringen måtte få ut litt barnslig steam. Det endte i en video med parodi av Harry Kane.

Les: Klopp: «Vi skal gjøre det som er riktig for Liverpool og spilleren»

Vi orker ikke å legge ved denne, men kan si at det var nok til at noen av hans foresatte hos Liverpool fikk gutten til å komme med en beklagelse (les: sendt ut på gangen av rektor Klopp).

– Jeg er virkelig lei meg, skrives det fra Elliot på Instagram.

Les på Popidol: Glem skam – vi vil fly mer!

Og med litt hjelp fra noen voksne, kom en riktig så lang utredning:

– Jeg vil bare beklage av hele mitt hjerte for de som er blitt støtt av en video av meg som sirkulerer på nettet. Videoen ble tatt da jeg og noen kompiser tullet i private omgivelser. Den var ikke rettet direkte mot noen individuell person, men jeg innser at handlingen min var både umoden og ufølsom.

Vi velger å fokusere på fotballspilleren i 16-åringen og bringer med noen deilige rykk. Liverpool og Klopp skal få det gøy med Elliot fremover.

Les: Låner spisstalent fra Mjøndalen