Philippe Coutinho

Sky Sports har gått direkte til kildene og sjekket hvilke klubber som er interessert i Philippe Coutinho. Kun Steven Gerrard rakk opp hånda.

Den tidligere Liverpool-spilleren ønsker å returnere til England og signere for en ambisiøs klubb hvor han kan spille regelmessig. Aston Villa, med tidligere lagkamerat Steven Gerrard i spissen, har gjort en foreløpig forespørsel til Barcelona, ​​men Villa ønsker å unngå en budkrig med andre klubber. Betalingsviljen er ikke på topp, men Villa-manager Gerrard vet hva Coutinho kan fra glansdagene på Anfield. Klarer de å gjenskape gnisten som spiller og manager?

LES OGSÅ: Liverpool vil oppgradere midtbanen med sjokkovergang

Sky Sports News melder at Tottenham ikke er en av klubbene som jakter på en avtale om Barcelona-midtbanespilleren. Liverpool er heller ikke interessert i å hente Coutinho tilbake til Anfield. Andre klubber som har blitt nevnt er Arsenal og selvfølgelig Newcastle.

SISTE NYTT: Rangnick har funnet Cavani-erstatter

I januar 2018 signerte Coutinho for FC Barcelona. Han ble med det den 3 dyreste spilleren i verden etter overgangen fra Liverpool. Men brasilianeren har ikke levd opp til forventningene og er blitt trukket frem som en av årsakene til den økonomiske og sportslige krisen Barcelona er i nå.