Rangnick er mindre opptatt av å skape god energi i United-troppen.. (foto: united, twitter)

Ralf Rangnick gikk forrige uke ut og fortalte hvor desperat han var for å beholde Edinson Cavani, og var lite interessert i å la 34-åringen forlate Old Trafford før sommeren. Ifølge den franske storavisen L’ Equipe har United sendt signaler om at PSG har erstatteren.

-Cavani og jeg har hatt noen samtaler de siste ukene, og han er vel den spilleren jeg har pratet mest med. Jeg har fortalt ham siden min første dag at han er en meget viktig spiller her, og at han er den eneste angrepsspilleren som både kan spille med ryggen og fronten mot mål… Jeg har fortalt ham at jeg desperat ønsker at han blir til slutten av sesongen, sier Rangnick ifølge The Guardian.

Les: Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho

Dermed ser det ikke ut som Rangnick slipper Cavani før til sommeren. Erstatteren kan komme fra gamleklubben til Cavani, PSG. L’ Equipe hevder sannsynligheten er stor for at Mauro Icardi forlater PSG i sommer, der Ligue 1-klubben har planer om å finansiere kjøp av belgiske Charles de Ketelaere med salg av Icardi.

L’ Equipe hevder Icardi står på Ralf Rangnicks liste som erstatter for Cavani fra sommeren. Den argentinske senterforwarden har 5 scoringer på 928 minutter så langt i sesongen. Vi tror neppe Icardi er en spilleren som får United-supporterne til å juble.

Ser ikke heller for oss kone/agent Wanda Nara på shopping i Manchester.

Les: Jack Wilshere SKAL lykkes i overgangsvinduet – drar til med PR-video