Junior Firpo

Inter Milan manager Antonio Conte skal etter en litt slapp sommer på overgangsmarkedet klart å grine seg til det største kjøpsbudsjettet i Italia neste år. – Den eneste faktoren som kan dempe kjøpefesten neste år er om publikum slippes tilbake på arenaene snart.

Sjefene i Inter Milan skal ha lovet et kjøpsbudsjett på 1,5 milliarder mer enn de selger for i 2021, hvis publikum er tilbake og 800 millioner hvis vi til sommeren fortsatt sliter med Covid 19.

Les: Bør selges: Ikke i nærheten av Gerrard i Liverpool, Lampard i Chelsea eller Yaya Touré i City.

I sommer forsøkte Inter Milan seg på et litt slapt bud på Junior Firpo som var helt uaktuelt for Barcelona å si ja takk til. – Nå skal ifølge Calciomercato Conte ha fått med seg gutta på pengesekken til å komme med et sprekere bud på 24 åringen når vinduet åpner i januar.

Ingen er mer overrasket over suksessen enn Junior Firpo selv

Junior Firpo som er regjerende U21 Europamester for Spania fortalte Marca i forbindelse med overgangen til Barcelona fra Real Betis for et år siden at han var nær å slutte med fotball før karrieren egentlig startet. En overraskende signering for Betis sitt førstelag for to år siden endret alt.

«Hvis du fortalte meg for to år siden at jeg skulle spille i La Liga og på landslaget, hadde jeg ikke trodd det.»

Les på F7: Ikke mindre vanlig med fast jobb