Ble dessverre en buklanding. (foto: ronaldo, twitter)

Ikke mange spillere i verden kunne ta over etter David Beckham på Old Trafford. I 2003 kom en portugiser og gjorde nettopp dette. Tre Premier League-trofeer, Champions League-bøtta og FA Cupen var noe av det Ronaldo etterlot seg av spor hos United. Vi ble derfor skikkelig gira da en amerikansk journalist kom med noen diggbart om Ronaldo og gamleklubben.

Vi vet godt at Ronaldo anno begynnelsen av 2000-tallet ikke er Ronaldo anno 2020, men portugiseren har fortsatt en teft for det spektakulære – og en aura som påvirker hele laget. Med Ronaldo på banen er alt mulig!

Les: Fabien Barthez hentes inn for å få skikk på keeperne

I Torino venter Juventus-supporterne fortsatt på at Ronaldo skal leie klubben til det så sårt tiltrengte Champions League-trofeet, mens det på styrerommet vurderes å kvitte seg med de 50 millioner pundene i lønnsutgifter til 35-åringen fra neste sesong.

Vi kan ikke forestille oss at CR7 verken er villig til å gå ned i lønn hos Juventus, eller senke lønnsforventningene sine hos en ny klubb. Derfor kommer spørsmålet: Hvem i all verden skal huse Ronaldo fra neste sesong?

For oss er det bare én klubb som kan bære vekten av Ronaldo-utgiften – og tjene på det.

Manchester United.

En Fox America journalist la ut twittermeldingen som fikk oss til å smile.

-Kildene våre hos Manchester og Porto bekrefter at Manchester United er fristet til å hente tilbake Cristiano Ronaldo neste sesong. Portugiseren analyserer det og Juventus vil forhandle om det hvis han spør om det, kommer det fra Fox America.

Fytti katta.

Les på Engelske klubber: Sheffield Wednesday har sparket manager Garry Monk og hans stab

Skjer dette, er det ikke en kjeft som kommer til å prate om Jadon Sancho lenger. Det virker helt usannsynlig og utrolig, men i disse virustider har vi innsett at det umulige blir mulig.

Tenk hvilket boost United og Solskjær vil få med CR7-egoet tilbake på Old Trafford. Ikonisk gjenforening!

Les: Mandzukic dundrer inn i La Liga som redningsmann