(c) Bilde RB Leipzig: Dayot Upamecano

Verden har latt seg imponere av den 21 år gamle forsvarsspilleren Dayot Upamecano, men få fotballklubber har råd til å møte prisen som RB Leipzig har satt på sin franske gullkalv.

Både Manchester City og Manchester United er interessert Dayot Upamecano og nå har interessen utviklet seg til det som kommer til å bli en budkamp. Transfermarkt skriver verdien pr nå er 45 millioner euro, RB Leipzig skal være villig til å selge for ca det dobbelte.

Les: Hylles av bondage modeller

21 åringen har utviklet seg til å blir en viktig del av RB Leipzig sitt forsvar hvor han har spilt 21 av 25 av Bundesliga-kampene denne sesongen.

Sky sports skriver at både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola er dypt imponerte.

Spesielt Manchester City burde se etter defensive forsterkninger. De har sluppet inn 31 mål på 28 kamper i denne sesongens Premier League, og her kommer Dayot Upamecano til å hjelpe.

 
Manchester United er imidlertid også interessert i en ny forsvarer, siden de kan si farvel til både Chris Smalling og Phil Jones i sommer.

Dayot Upamecano er imidlertid også ønsket av andre store klubber, deriblant Bayern München som på nært hold har opplevd hvor vanskelig det er å «løpe rundt».