Chelsea direktør Marina Granovskaia

Den russiske oligarken Roman Abramovitsj må selge Chelsea etter invasjonen av Ukraina, men salget tar lang tid og Abramovitsj vil ikke selge uten å sitte igjen med noe likevel.

Roman Abramovitsj lovte før salgsprosessen satte i gang at han ikke ville kreve å få tilbake nesten 20 milliarder kroner han har lånt til Chelsea i løpet av de 20 årene han har eid klubb. The Times har Roman Abramovitsj nå ombestemt seg angående lånet.

Sky Sports-reporter Kaveh Solhekol sier at driten av Chelsea kan bli lagt ned.

Chelsea er på et prekært punkt i historien deres. lubben må fullføre et salg før slutten av måneden for å fortsette å operere under lisensen de har fått av myndighetene.

SISTE: Takker nei til høyere lønn hos Manchester United

Hvis de ikke er i stand til å gjøre det, uansett grunn, er sannsynligheten stor for at de vil bli kastet inn i administrasjonen omtrent når overgangsvinduet for sommeren starter. Det kan få katastrofale følger for klubben fra London.

Vi snakker ikke bare om å falle ut av Champions League, eller rykke ned til Championship. Det er en mulighet for at Chelsea, slik vi kjenner det, vil slutte å eksistere.

Sky Sports’ Kaveh Solhekol forklarte alle detaljene på lufta, med nye forespørsler fra avtroppende eier Roman Abramovich som truet med å kaste Chelsea ned i avgrunnen.