Gianluigi Buffon røper samtaler han har hatt med Edinson Cavani

(foto: buffon, twitter)

Paris Saint-Germain har ved hjelp av en enorm lommebok kjøpt inn alt det de kan komme over av ekstremt gode fotballspillere. -En veteran på laget er Edinson Cavani som kom til Paris fra Napoli i 2013. 

Målmaskinen og superstjernen fra Uruguai har sett den ene enda større superstjerne etter den andre vandre inn på Parc des Princes, hver gang har ryktene gått om at det ikke lenger er plass for han på laget og at han ønsker seg bort, men hver gang har han blitt og fortsatt å score mer mål enn de aller fleste i verden.

Napoli gjør det bedre enn på mange år og ligger på andreplass i Serie A etter Juventus, ønsker sin gamle målmaskin tilbake i jakten heder og trofeer. Italiensk presse skriver side opp og side ned om at han returnerer til Napoli i januar.

Les: Expressen: Zlatan har bestemt seg

Keeperlegende Gianluigi Buffon og lagkamerat i Paris Saint-Germain har vært på Italia 1s Tiki Taka show. (Ja det heter faktisk det) Buffon hadde mye på hjertet og kunne blant annet fortelle at han ikke tror noe på at Edinson Cavani vil returnere til Napoli i januar. – Til det er sjansen for triumf i Champions League for store. 

På den andre siden, de tre årene som Edinson Cavani tilbrakte i Napoli var ekstremt gode, han var høvding på Stadio San Paolo.

Gianluigi Buffon sa han etter å ha snakket med sin lagkamerat at han er helt sikker på Cavani ikke forlater Paris i januar og hvis han forlater klubben skjer det tidligst i sommer.

Paris Saint-Germain vet hva de har, de to siste sesongene har Edinson Cavani vært en flitting målscorer med 35 mål for to sesonger siden og 28 den siste, så langt i år har det blitt 9 mål på 9 kamper.

Ryktene om at Edinson Cavani vil forsvinne fikk ekstra fart da Neymars meldte sin ankomst og vi alle så hvordan de to gikk i strupen på hverandre.

Les: Newcastle blir solgt før nyttår

«Jeg snakker ofte om Italia med ham,» sa Buffon på Italia 1s Tiki Taka show.

«Han er veldig nær Napoli for det napolitanske folks kjærlighet. Han er ikke immune til interessen Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiis, men jeg tror at for øyeblikket gir PSG ham mer sjanse til å vinne i Champions League.

«Ikke at Napoli ikke har sjanse, men jeg tror Cavani vil foretrekke å prøve det med oss ​.»