Expressen: Zlatan har bestemt seg

Legenden lever, men trenger næring. (foto: zlatan, twitter)

Når du er fotball slik som Sveriges store sønn Zlatan Ibrahimovic er er det du som bestemmer. – Da Zlatan sin nåværende klubb LA Galaxy ikke kvalifiserte seg til sluttspillet i MLS var det mange som mente det ville bli for kjedelig for superstjernen og ryktene om klubbytte begynte å svirre. 

Zlatan som er 37 år mener han fortsatt har noen gode år igjen og har vært tydelig på at han skal og vil fortsette. Zlatan har regjert i en imponerende rekke klubber, det hele startet i Malmö FF, så gikk det videre til Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United. – Ryktene har gått om en retur til alle de gamle klubbene (foruten Ajax og Inter)

Les: Eliteseriespiller for første gang

Italienske medier har vært spesielt ivrige med å printe nyheten om at at Zlatan Ibrahimovic kommer til å returnere til europeisk fotball i januar, og at det dreier seg om gamleklubben AC Milan, men nå mener svenske Expressen å vite at det ikke blir noe av.

«En overgang til Europa er høyst usannsynlig. Zlatan kommer etter all sannsynlighet til å spille videre i USA kommende sesong, melder avisen, og skriver at familien er en av flere årsaker til avgjørelsen. Zlatan Ibrahimovic spiller for MLS-klubben LA Galaxy, der han danner spisspar med norske Ola Kamara. – Det er også viktig for Zlatan å faktisk oppnå noe med LA Galaxy, etter Dominic Kinnear overtok klubben har de begynt å spille med større selvtillit.

Betsson: Deler ut 1 million i ekstra cash, 20 000 kroner hver dag og 500 000 kroner til en lykkelig vinner. Se mer i Betsson sin julekalender.