Prosjekt Gerrard har lykkes. (foto: ranger, twitter)

De har kjempet mot hverandre hele fotballkarrieren og spilt sammen for de tre løvene. Dette har skapt en enorm respekt til hverandre. Steven Gerrard er ikke akkurat overrasket over at Chelsea snudde Lampard ryggen da det var som tøffest.

-Jeg er skuffet på hans vegne, og jeg synes det var en rask exit etter et positivt resultat i helgen, men jeg kjenner ikke detaljene. Jeg vet ikke hvordan det har vært for ham, og jeg kjenner ikke relasjonene han har hatt til klubben, begynner Gerrard til Liverpool Echo.

Les: Rio Ferdinand smålunken til Martin Ødegaard i Arsenal-drakt

Men Gerrard er mer enn bare skuffet, han minner om at dette er ikke noe nytt fra Chelsea-kanten.

-Men jeg tenkte at det var en mulighet for Chelsea i forhold til å strekke ut og støtte ham gjennom denne tøffe perioden istedet for å gjøre hva de har gjort. Men Chelsea har tradisjonen for det, så det er ingen overraskelse, avslutter Gerrard.

Som legger til at det neppe kommer til å gå lang tid før Big Frank er tilbake.

Les: Det er fortsatt en god del penger i fotball