The Gaffer. (foto: villa, twitter)

På mandag var det Erling Haalands dag i Premier League. «Vår mann» i Bundesliga er nå «vår mann» i verdens tøffeste liga. Ekstra kult etter å ha satt på plass illsinte svenske landslagsspillere med sine to scoringer og 3-2 seier på Ullevaal. 1. juli kommer en signering som ikke kommer til å skape spesielt baluba på balløya, men vel så interessant for Villa-supporterne.

Aston Villa had fulgt Rory Wilson siden mars og har vært linket til Rangers-spilleren siden mai. Ifølge The Athletic har også Liverpool vært sterkt interessert i 16-åringen, noe som sier det meste om potensialet til spissen.

LES: Tre Manchester United-spillere er skikkelig i faresonen

Steven Gerrard har siktet seg inn mot signering av Wilson, ifølge overgangsjournalist Romano har den tidligere Rangers-manageren trykket på de riktige knappene og nå fått tenåringen til å velge Aston Villa fremfor Liverpool.

Selv om Wilson kun har fått testet seg på Rangers sitt U21-lag, er han vurdert som et av akademiets største talenter, noe Gerrard med bakgrunn fra Liverpools U18/19-lag har teften til å fange opp.

Romano hevder de personlige betingelsene er på plass, og at kontrakt signeres 1. juli. Wilson har hamret inn 49 mål på ungdomsnivå. 8 scoringer på 11 U17-landslagskamper for Skottland sier også mye om potensialet.

LES: Sender Mauricio Pochettino på dør med proppfull lommebok

Ifølge Romano ender signaturen på Villa-kontrakt og ikke Liverpool-kontrakt hovedsakelig på grunn av Steven Gerrard…